-Jeg er Jesus som helbreder deg!

 Jeg er Jesus som helbreder deg!

En alenemor i Kambodsja fikk hjelp av svigermoren til å ta vare på barna. Svigermoren som var barnas farmor var sentral for at hverdagen i huset skulle fungere, slik at moren kunne forsørge barna med mat. Men en dag ble farmoren alvorlig syk, og til slutt lå hun for døden. Med få penger, samt lite medisiner og leger i området kunne hverken moren eller barna i huset hjelpe henne.

En dag da resten av familien lå og sov, våknet den dødssyke farmoren opp med en følelse av at det var noen i rommet. Da hun forsøkte å sette seg opp, fikk hun se en mann i hvite klær som kom mot sengen hennes. Mannen, som hun aldri hadde sett før, var nå kommet helt bort til henne. Sakte la han hånden på skulderen hennes mens han helt tydelig sa:

-Jeg er Jesus som helbreder deg!

En ubeskrivelig strøm av varme gikk brått gjennom hele kroppen hennes. Og der og da kjente hun at kreftene kom tilbake og at smertene forsvant. Straks forsvant den hvitkledde mannen og hun var alene igjen i soverommet. Hun kjente etter igjen om kroppen fungerte, - og det gjorde den! Hun sto opp fra sengen og var fullstendig helbredet.

Da resten av familien sto opp om morgenen fikk de sjokk. Farmor som kvelden før hadde ligget i sengen, syk og svak, kom nå mot dem frisk og smilende. Hun fortalte familien sin om den hvitkledde skikkelsen som hadde kalt seg Jesus og som hadde helbredet henne. Ingen av dem hadde noen gang hørt om en mann ved det navnet, men ingen av dem kunne heller bestride det faktum at farmor hadde vært syk og at hun nå var oppegående.

En stund senere var hele familien samlet i stuen. En av dem slo på radioen og forsøkte å finne nyhetene. Plutselig fikk de inn en annen stasjon som de aldri hadde hørt på tidligere. De forsto at det var et religiøst program, og da de hørte programlederen fortelle om en som het Jesus, ble det helt stille i stua. Skulle de endelig få vite hvem denne Jesus var? Farmoren var spesielt lykkelig, endelig var det noen som kunne fortelle henne hvem som hadde helbredet henne.

Programmene, som viste seg å være sendt av IBRAs radioarbeid, fortalte om Jesus Kristus som kom til verden for å frelse de fortapte. Mens han gikk her nede på jorden helbredet han de syke og fortalte om hvordan folk kunne bli kjent med Gud. Programlederen fortalte også at Jesus fortsatt helbreder de syke og at han kan hjelpe dem som har det vanskelig.

Farmor og resten av familien trengte ikke å bli bedt to ganger om å ville bli frelst. Hele familien bekjente troen på Jesus, og siden de ikke kjente til noen andre kristne, døpte de likegodt hverandre.

I ettertid har det vokst fram en menighet i hjemmet til denne fattige familien. Flere venner og naboer av familien tok også imot Jesus etter at de så og hørte at han fortsatt lever og gjør under i dag.

Kilde: IBRA magasinet nr. 3, 2015, s. 30.