Blind kvinne opplevde å se under ut-av-kroppen opplevelse - del 3

 Blind kvinne opplevde å se

 

under ut-av-kroppen opplevelse

Del 3

 

Kenneth Ring og Sharon Cooper (1997) skriver:

 

Samtidig med disse åpenbaringene, la Vicky merke til at det ved siden av henne nå var en figur hvis utstråling var mye sterkere enn lyset fra de personene hun hadde møtt så langt. Umiddelbart gjenkjente hun denne personen som Jesus, for hun hadde sett ham en gang tidligere, i løpet av sin tidligere nær-døden opplevelse. Han hilste ømt på henne, mens hun formidlet sin begeistring til ham om hennes allvitenhet og hennes glede av å være der igjen sammen med ham.

Telepatisk kommuniserte han følgende til henne:

-Er det ikke fantastisk? Alt er vakkert her, og det passer sammen. Og du vil finne det slik. Men du kan ikke være her nå. Det er ikke din tid til å være her ennå, og du må reise tilbake.

Vicki reagerte, forståelig nok, med ekstrem skuffelse og protesterte heftig.

-Nei, jeg vil være sammen med deg.

Men personen forsikret henne om at hun ville vende tilbake, men nå måtte hun «vende tilbake og lære og undervise mer om kjærlighet og det tilgivelse».

Fremdeles motvillig så fikk Vicky også vite at hun trengte å dra tilbake for å få barna sine. Med det ble Vicky - som på den tiden ikke hadde barn, men som "desperat ønsket" å få barn og som senere har født tre barn - nesten ivrig etter å vende tilbake og samtykket endelig om å reise tilbake.

Men før Vicky kunne dra, sa personen følgende til henne, med nøyaktig disse ordene: "Men først, se på dette." Og det Vicky da fikk se, var "alt fra fødselen min" i et panoramaoverblikk fra livet hennes, og mens hun så, kommenterte personen på en vennlig måte for å få henne til å forstå viktigheten av sine handlinger og deres ettervirkninger. Den siste tingen Vicky husker, etter at hun hadde sett livet sitt i revy, er ordene, "Du må dra nå". Da opplevde hun "et kvalmende drønn" som kan sammenlignes med en berg- og dalbane som går baklengs og opplevde så å være tilbake i sin egen kropp der hun følte seg tung og full av smerte (Ring & Cooper, 1997, s. 112).

 

Kilde: Ring, Kenneth & Cooper, Sharon. (1997). Near-Death and Out-of-Body Experiences in the Blind: A Study of Apparent Eyeless Vision. I: Journal of Near-Death studies, 16 (2) Winter 1997.