-Det er virkelig

-Det er virkelig

 

På nettsiden til The Last Reformation, et kristent arbeid som ledes av danske Torben Søndergaard, står følgende historie om Guds underverker:

Alt vi leser i Bibelen er sant. I Brisbane, Australia, ble en mann døpt i vann og begynte å snakke i tunger. Hundre tilskuere hørte Torbens ord: «Dette er virkelig. Dette er virkelig! Dersom du vil lese en bok om det, så anbefaler vi en bok. Kanskje har du hørt om boken. Bokens navn er Bibelen!

Tidligere på dagen hadde mannens kone bedt til Gud om et tegn på himmelen i forbindelse med at hun også skulle bli døpt. Akkurat da hun sammen med sine barn gjorde seg klar til å bli døpt, ropte mange rundt henne "Se opp!" Da hun så opp ble hun forbauset da ordet «real» (eng. for «Det er virkelig») der og da var skrevet på himmelen med kondensstripen etter et fly. Den dagen opplevde hun at Gud hørte bønnen hennes og hun og mange rundt henne ble forbløffet.

 

Kilder:

https://thelastreformationmovie.com/press/, lest 11.02.2018

http://www.dagen.no/Inspirasjon/EVANGELISERING/Se-forrige-S%C3%B8ndergaard-dokumentar-%C2%ABThe-Last-Reformation-The-Beginning%C2%BB-her-584376, lest/sett 17.03.2018

Dokumentaren "The last reformation. The Beginning (2016)" ligger på YouTube. Der kan teksten på himmelen ses 1 time 5 minutter og 42 sekunder ut i spilletiden.