-Jeg har allerede betalt prisen, løs ham og la ham gå

 

-Jeg har allerede betalt prisen,

løs ham og la ham gå

 

En radiolytter fortalte om en drøm han hadde hatt. Han drømte at han hadde vært ute på en stor eng sammen med datteren sin. Midt ute på engen sto en åpen dør. Gjennom døren kunne han se noe lyst og vakkert. Han kunne ikke forklare det han så, men det han så var veldig lyst og veldig vakkert. Mens de går der på engen blir de plutselig angrepet av en gjeng onde menn som hadde til hensikt å drepe faren og datteren. Datteren klarte å slite seg løs og løp av sted. Faren ropte etter henne at hun skulle gå gjennom døren. Overfallsmennene holdt fast faren, og hadde løftet kniven for å ta hans liv. Da med ett sto det en hvitkledd person der og sa til dem at de skulle slippe mannen. Overfallsmennene kunne gå med på det, men de ville ha løsepenger for å slippe ham. Den hvitkledde personen sier da:

-Jeg har allerede betalt prisen, løs ham og la ham gå.

Da mennene hørte det, rygget de tilbake og lot mannen gå. Deretter gikk mannen og den hvitkledde personen videre mot og gjennom døren.
Da mannen fortalte denne drømmen til medarbeideren i en kristen radiokanal i Afghanistan, kunne han ta frem Bibelen og fortelle mannen hva drømmen hans betydde. Han forklarte at for det første forteller Bibelen at Jesus er døren vi skal gå gjennom. Dernest at Jesus har betalt prisen for alle våre synder. Oppfølgingsarbeideren poengterte også at det han har drømt er en bekreftelse på det som allerede står skrevet i Bibelen. Mannen var enig og forsto da at det var Jesus som kalte på ham gjennom denne drømmen.

Av Afghanistans ca. 36,3 millioner innbyggere, er nesten alle muslimer. 67 av landets 72 folkegrupper regnes fremdeles som unådde.

 

 

Kilde: IBRA Magasinet nr. 5 – 2018, s. 16-17