Kapittel 8 i boka "Jeg vandret i Himmelen med Jesus" av Percy Collett

Kapittel 8


Himmelsk ånde og det nye legemet

”Du skulle ha sett alle blomstene der. Millioner av blomster. Men det mest underbare var at også dyrene priste Gud. Du vil puste i himmelen. Jeg fant ut at vi puster i himmelen. Men den pust som du kommer til å ha der, er Guds ånde. Jesus sa at alt som har ånde skal prise min Far. Det er en ren luft i himmelen. Det finnes ikke noen skitten luft der. Alt er fullkomment og rent i himmelen. Du trenger ikke noen operasjon. Du vil leve i himmelen fullkommen uten lyte. Du trenger ingen lege i himmelen. Heller ikke noen medisin. Det finnes ingen sykdom, ingen hjerteproblemer. Da jeg gikk gjennom himmelen, åndet min sjel inn av himmelens luft. Du vil kanskje si til meg: Kan din sjel puste? Ja, det kan den. Den har øyne å se med og føtter å gå med og munn å snakke med. Men når bortrykkelsen finner sted, vil gravene åpne seg og ditt legeme stå opp. Din sjel vil vente på det og si: Her kommer mitt legeme. Og din sjel vil forenes med ditt nye legeme, og dere vil bli ett. Da vil dere for alltid være sammen i himmelen gjennom evigheters evigheter.

 

 

Guds kraft i endetiden


Jeg så Livets Elv i himmelen. Kan du forestille deg en evig strøm som flyter ut fra Guds trone. Guds ånd ser ut som en elv. Når Guds ånd er over oss her nede, så kjennes det underfullt ut. Og som jeg har nevnt før, så vil denne elv tømmes ned på jorden, og vi vil få oppleve den store eksplosjonen. De troende vil da bli fylt av Guds ånd i den grad at intet kan stoppe dem. Når denne veldige kraft kommer ned, vil djevelen måtte trekke seg tilbake, og de troende vil beherske situasjonen på jorden. Millioner av mennesker vil da rope til Herren og si: Hva skal vi gjøre for å bli frelst. Og de skal bli berget inn i himmelen for alltid.

 

De himmelske klærne


En annen vidunderlig ting som jeg ønsker å fortelle er hvilke klær som de bruker i himmelen. Der vil du bli kledd i den mest skjønne kledning som noen person kan ha på seg. Du vil ikke bli naken i himmelen. Din kledning vil være laget av Guds egen hånd. Denne kledning vil være Guds rettferdighets kledning. Du vil bli fullstendig rettferdig. Å, halleluja! Kan du tenke deg dette å være fullstendig rettferdig, uten å kunne synde noe mer? Her nede kan du synde, men i himmelen med Guds rettferdige kledning, er du da ikke lenger i stand til å synde. Jeg ble virkelig beveget da jeg ble fortalt at det ikke lenger var mulig å synde i himmelen. Der vil det ikke være noen synd, ingen sjalusi, ingen vanskeligheter, ingen løgn, ingen tyver, ingen ting av dette. Alt vil bare være rettferdighet.

 

Blomstene


Mens jeg vandret der i himmelen, spurte Jesus om jeg ville se blomstene. Han tok og viste meg de store områdene med blomster, flere millioner mål med blomster. Han tok meg med til området rundt Guds trone. Og jeg så alle slags blomster, roser, tulipaner, ja, alle tenkelige blomster. Jeg elsker blomster, og duften av disse blomstene var så underfull, og de var så underbare å se på. Jeg hadde en gang en opplevelse på et møte her nede på jorden. I løpet av møtet ble stedet fylt av en skjønn roseduft, men det var ingen roser der i lokalet og heller ikke i nærheten. Jeg ble da klar over at denne duften av roser kom fra himmelen. Tenk at alle disse underfulle blomstene i himmelen. Tenk at alle disse underfulle blomstene i himmelen er skapt for oss. Guds skapermakt er i sannhet ubegrenset. Hvilken underfull og herlig Gud vi har!

 

Tap ikke himmelen


På jorden kan du komme med forventning og spenning til et stort møte der en kjent predikant skal tale. Ja, noen reiser lange avstander for å høre denne. Men vet du hva? Jeg er spent på å reise til himmelen, for jeg har vært der og vet hvordan det er i himmelen. Jeg vet at jeg har billetten min, som er Lammets blod, og jeg skal være der for alltid. Jeg vil gjerne at du, min venn, skulle tenke over dette. Hvor vil du tilbringe evigheten? Kan du tenke deg å miste himmelen? Dette stedet som er så vakkert! Billioner av blomster. Millioner på millioner av tonn med frukt. Alle har fullstendig nok av alle ting. Ingen mangel av noe slag. Å  jeg ber deg så inntrengende jeg kan: Tap ikke himmelen. Gjør deg rede for himmelen nå. Si bare hvor du enn er: "Jesus, jeg ønsker å få bli med til himmelen. Rens meg i ditt blod!" Dette er alt som skal til for å komme dit. Jesus sa: "I min Faders hus er det mange rom, var det ikke det, så ville jeg ha sagt dere det. Jeg går for å berede dere et sted." Å, hvor underfull Gud er! Kjære venn, vil du gjøre dette nå? Jeg er så glad over at jeg kan gi deg dette budskapet. Gud velsigne deg!

 

Moses og profetene


En av de mest underbare menn som jeg møtte i himmelen var Moses. Det var han som ga oss de ti bud. Jeg fortalte dette til noen grupper mennesker etter at jeg kom tilbake til jorden, og da til en spesiell jødisk gruppe. I denne gruppen var det en jødisk kvinne, og da hun hørte dette, falt hun ned på sine knær framfor meg mens tårene strømmet nedover hennes kinn. Jeg så Abraham, Elias, Gipsy Smith og mange av de store profetene fra det gamle testamentet. En av de mest underbare profetene fra bibelen, var Simeon, han som løftet Jesus da de brakte ham til tempelet. De var alle sammen der: Jesus, Moses, Abraham, Esekiel, Elias og Elisa; alle disse profeter fra det gamle testamentet var samlet der i en gruppe, og Jesus sto midt i blant dem, og jeg sto i sammen med Jesus med alle disse profeter rundt omkring meg. En av de mest fremtredende personlighetene der i himmelen var Moses. Det var han som ga de ti bud for at Israel skulle følge dem og gjøre rettferdighet. Men det var Jesus som kom med det største budet, kjærlighetsbudet. Jesus sa der til Moses at det største budet er at du skal elske din neste som deg selv. Derfor er vi ikke lenger under loven, men under nåden og kjærligheten.

 

Min egen bolig


I Johannes 14. kapittel sier Jesus: I Min Faders hus er det mange boliger (eng. oversettelse). Og da jeg sto ved enden av den tredje rekken av boliger, rett foran Guds trone, så jeg disse vidunderlige, fantastiske boliger. Noen av dem var veldige i størrelse. Disse fantastiske hus er bygget av gull og mange kostbare stener. Alle disse lå foran Guds trone. Jeg spurte: "Herre, kan jeg ikke få gå å se min egen bolig?" Jeg fikk da se denne boligen som jeg skal ha der oppe. Jeg vet bare at jeg skal til himmelen. Jesus ville aldri bygget et hus for meg om jeg ikke skulle bo der. Leien er betalt. Det skal heller ikke være noe pant i huset. Ingen ting å betale, for alt er betalt for alltid. Vi vil ikke trenge noen rørlegger. Ingenting er nødvendig å gjøre. Alt fungerer helt perfekt. Stuen i boligen min er helt spesiell. I den finnes en åpen plass der jeg kan se rett opp til Guds trone. Du kan komme der og se opp til Guds trone. Og du kan tilbe Gud fra mitt hus. Jesus er den store arkitekten for dette huset, og han gjør alt etter Guds egen instruksjon. Hans Far sier hvor Han skal bygge husene, og det er massevis av plass mellom hvert hus. Du trenger ikke en gressklipper for å slå plenen. Du trenger ikke å bekymre deg for taklekkasje, ei heller for kakkerlakker, mus eller rotter i huset. Jeg sier deg at alt vil være 100 % rent (Collett, 1991, s. 79-84).”

Kilde: Collett, Percy. (1991). Jeg vandret i Himmelen med Jesus. Moss: Esca Forlag.