Den døende jenta ble frisk da frelsesoffiseren ba for henne

 Den døende jenta ble frisk da frelsesoffiseren ba for henne

En frikirkelig pastor har en datter som er en sprudlende glad og vakker ung kvinne. Da hun ble født, var hun meget svak. Mens hans kone lå på fødeavdelingen på et katolsk sykehus, ringte de derfra og fortalte at barnet kom til å dø ganske snart. Han måtte komme med en gang om han ville døpe sin datter. Foreldrene ønsket en barnevelsignelse i stedet for dåp, og en god venn, som var frelsesoffiser, ble med til sykehuset for å utføre handlingen.

De katolske søstrene hadde ordnet det vakkert med lys og blomster på et bord i rommet hvor moren og den lille piken var. Frelsesoffiseren tok barnet i armene sine. Ungen var helt grå i ansiktet og hev heftig etter pusten. Offiseren begynte å be. Mens han ba åpnet barnet øynene. På en impuls, som han opplevde kom fra Gud, slo han om og begynte å be om helbredelse. Faren og søstrene rykket nærmere. Og de fikk se at barnet forandret hudfarge fra grått til en helt frisk farge. Et mirakel hadde skjedd. Det ble jubel og glede hos alle som var til stede.

Det er mulig at frelsesoffiseren hadde fått nådegaven til å helbrede. For det står at «en får en særskilt trosgave ved den samme Ånd, en annen får den nådegave å helbrede ved den ene og samme Ånd». Han hadde i alle fall en særskilt følsomhet for hva Gud ville gjøre (Løvås, 2001, s. 285).

Kilde: Løvås, Edin. (2001). Hver dags visdom. Oslo: Luther forlag.