Ba til Jesus om å slippe ut av fengsel

 Ba til Jesus om å slippe ut av fengsel

 

En mann fra Thailand som har tatt et kristent korrespondansekurs gjennom IBRA media, forteller:

Før jeg begynte å studere Bibelen gjennom kurset, var jeg artist, narkoman og buddhist. På grunn av en stor krangel mens jeg var full av narkotiske stoffer, hat og mørke krefter, drepte jeg flere mennesker. Jeg ble selvfølgelig dømt til fengsel på livstid.

I fengselet kjente jeg på et enormt nederlag, depresjon og savn etter musikken. En medfange tipset meg om deres korrespondansekurs, og selv om jeg alltid har tenkt at kristne må være dumme mennesker, tenkte jeg at det ikke kunne skade å lese Bibelen. I løpet av bibelstudiet opplevde jeg at noe skjedde i meg, og jeg fikk en identitet. Plutselig fikk jeg en visshet om hvem jeg er og hvor jeg kommer fra.

I fengselet ba jeg til Gud om at dersom han kunne få meg ut fra fengselet, ville jeg tro at Han virkelig eksisterte. Medfangen min som først hadde anbefalt meg å lære mer om kristendommen, tenkte jeg var tåpelig som satte et slikt urealistisk krav. Men jeg sto på mitt, og fortsatte å studere Bibelen og ba til Jesus om at han skulle slippe meg ut.

Etter syv år i fengsel ble jeg på et mirakuløst vis satt fri. Livstidsdommen som hadde blitt som et stempel i pannen min, ble tatt bort. Da visste jeg at Gud var på ekte.

I dag har jeg fått livet i gave. Jeg jobber igjen med musikk, og kan frimodig vitne om at Gud finnes. Han hjelper meg, og vitnesbyrdet mitt har spesielt gjort inntrykk på familien min. Vær så snill å be for meg.

 

Kilde: IBRA magasinet nr. 1 2017 (s. 7)