-Prøv Jesus og du kommer aldri til å angre

 -Prøv Jesus og du

kommer aldri til å angre

 

En ung kvinne fra Midtøsten fortalte til IBRA media at hun hadde hatt store problemer med familien og var nær ved å begå selvmord. Hun hadde lenge søkt etter en mening med livet, men ingenting av det hun fant hadde gitt mening, frem til hun en dag fant en av IBRAs radiosendinger på internett og hadde begynt å lytte til den.

En formiddag mens hun lyttet til sendingene ble det sagt at det skulle komme et spesielt program samme kveld. Hun passet på å komme tilbake til radiosendingen på kvelden, og fikk høre at det var mulig å ha fellesskap med Gud, en god Gud som kan endre situasjonen. Deretter sa programlederen:

-Jesus kan forandre både nasjoner og enkeltmenneskers liv. Han kan forvandle din situasjon og gi deg et nytt håp. Han døde for deg for at du skal kunne leve, så ikke ta ditt eget liv. Prøv Jesus og du kommer aldri til å angre.

Kvinnen fortalte at da programmet var over, kjente hun som en strøm av kjærlighet og fred som kom over henne. Før hun sovnet den kvelden ba hun:

-Jesus, dersom dette er sant, så må du vise meg det!

Samme natt hadde hun en drøm om at Jesus kom til henne, ga henne en god klem og fortalte henne om private ting i livet hennes som ingen andre visste om.

Den unge kvinnen ringte deretter til IBRAs oppfølgingsteam for å fortelle at hun nå hadde tatt imot Jesus, og livssituasjonen hennes, som tidligere hadde vært umulig, hadde snudd.

 

Kilde: IBRA magasinet nr. 1 2017 (s. 35)