Fikk hjelp av uniformerte engler i et militært kjøretøy

 Fikk hjelp av uniformerte

engler i et militært kjøretøy

 

En svensk misjonsarbeider skulle besøke ett av landene i Nord-Afrika for første gang og kom til landet akkurat i det regntiden startet. Denne gangen førte regntiden til flom mange steder, og både veier og åkrer fikk store skader.

På bilreisen innover i landet kom reisefølget til et dalføre hvor veien plutselig ble borte foran dem. Veien gikk rett fram, og elven fløt over hele veibanen. De tok likevel sjansen på å fortsette bilturen, i håp om at vannet ikke skulle nå så høyt opp på bilen at det ville gjøre skade. Men da de var på vei gjennom vannmassene stoppet plutselig bilen, og det var ikke mulig å komme seg verken fram eller tilbake.

Plutselig fikk de øye på et militært kjøretøy som kom i mot dem. Om bord var to menn i militæruniform og støvler. Mennene kom ut og festet en vaier til vår venns bil, og fikk bilen trygt trukket opp av vannet. I det de snur seg for å betrakte det flommende vannet, så oppdager de at militærbilen er borte, og ingen har hørt at den kjørte vekk. Det var heller ingen spor etter bilen. Våre reisende venner ble sittende og snakke om hva det egentlig var de hadde opplevd.

For de som satt i bilen ble dette et sterkt vitnesbyrd om Guds omsorg, og en opplevelse av at Gud sendte engler for å hjelpe dem ut av en vanskelig situasjon.


Kilde: IBRA magasinet, nr. 5 – 2020, s. 13


(Dette vitnesbyrdet er fortalt av en av IBRAs tidligere regionledere, og er fra noen år tilbake)