Percy Collett (1902-1998) skal ha spurt om abort i Himmelen

 

 

Percy Collett skal ha spurt

 

om abort i Himmelen

 

Percy Thomas Collett (1902-1998) forteller i boka ‘Jeg vandret i himmelen med Jesus’ at han i 1982 hadde en ut av kroppen-opplevelse der han besøkte himmelen og fikk kunnskap om flere ulike temaer, blant annet abort:

 

«Angående et menneskes liv så vet du at det er forferdelig å ta liv, for eksempel abort. Livet begynner med unnfangelsen. Da starter livet. Så det er mange mordere på denne jorden som myrder det lille livet i morens mage. Jeg vet at Gud vil tilgi dem, men de må omvende seg fra de mord de har begått. Jeg skal fortelle deg at det er en morders handling som blir begått ved abort.

Jeg spurte om dette. De sa at de som begår mordene vil være som en hvilken som helst morder. Det vil ikke være noen forskjell fra en som myrder med pistol, sverd eller kniv. De blir alle regnet som mordere.

 

(…)Den stakkars kvinnen som har tatt abort, hun vet ikke bedre. Hun gjør bare som de andre. Hun prøver å finne en vei ut. Derfor blir hun fanget i klørne på morderne som utfører mordet. Jeg angriper ikke kvinnen, men jeg anklager den legen som utfører mordet. Men hvis kvinnen omvender seg og ber Jesus tilgi henne og rense henne i sitt blod, så vil hun gå dit opp som en hvilken som helst annen. For Jesus tilgir synd. Han tilgir alle slags synder. Alt du trenger å gjøre er å si: «Jesus, frels meg og rens meg i ditt blod!» (Collett, 2001, s. 114-115).»

 

 

Kilde: Collett, Percy. (2001). Jeg vandret i himmelen med Jesus. Moss: Esca forlag