Wesley L. Duewels mor så en engel da hun ble helbredet

Wesley L. Duewels mor så en

engel da hun ble helbredet


I boka "Beveg verden ved bønn" skriver Wesley L. Duewel om hvordan hans mor så en engel da hun ble helbredet:

"Min mor ble omvendt som ung jente i en landsens kirke, der det var spesielle vekkelsesmøter på den tiden. Da hun gikk fram i kirken og knelte, så hun engler ved siden av seg. Som middelaldrende ble hun meget syk. I mer enn fire år led hun av lungebetennelse, pleuritt, delvis lammelse og hjertetrøbbel, det ene etter det andre. I løpet av denne tiden kunne hun bare ligge på høyre side. På grunn av lammelsen kunne hun ikke røre den venstre siden. Hun tålte ikke lyder, og hun måtte hele tiden ha dempet belysning. I fire år hvisket vi når vi skulle snakke sammen i huset. Vi stoppet klokken så den ikke skulle tikke, og vi dekket døren med tøybiter og hengte tunge gardiner rundt sengen hennes for å skjerme henne mot lyset.

En dag følte mor seg ledet til å be sin brors familie og en annen kristen familie at de skulle møtes hjemme hos oss til bønn for henne. Plutselig hørte hun en stemme:

-Se, himmelens vinduer har åpnet seg for deg.

Da hun åpnet øynene, så hun engler ved siden av seg. Straks stod hun opp, fullstendig helbredet. Hun levde i mer enn 30 år etter det (Duewel, 2001, s. 48)."


Kilde:

Duewel, Wesley L. (2001). Beveg verden ved bønn. Oslo: Rex Forlag