Etter at Debbie hadde fått hjelp, forsvant både fører og semitrailer i løse luften

Etter at Debbie hadde fått hjelp, forsvant

både fører og semitrailer i løse luften

 

En dag kjørte Debby Gass gjennom den amerikanske delstaten Nevada da sportsbilen hennes gikk tom for bensin. En ung kvinne, alene i en liten bil, på en ørkenlandevei uten noen i nærheten – det var en situasjon som kunne få oss alle til å bli redde. Det gikk ikke lang tid før en stor semitrailer kom opp på siden og en mann på 1,80 hoppet ut og spurte:

-Kan jeg hjelpe deg?

Da hun forklarte den ubehagelige situasjonen, ba han henne låse bilen og bli med ham til en bensinstasjon noen kilometer unna. Hva skulle hun gjøre? Guds stemme i Debby, en stemme hun hadde lært seg å stole på, hvisket:

-Det er helt greit. Bli med ham.

Da de kjørte sammen fortalte mannen henne at han hadde vært i fengsel, møtt Kristus og livet hadde blitt radikalt forandret. Han viste bildene av kona og familien. Da de kom tilbake til bilen hennes, helte han en kanne med bensin på tanken, sa farvel og dro.

Så skjedde det! Akkurat da Debby snudde bilen for å kjøre – på denne landeveien der du kunne se milevis i begge retninger – kunne hun ikke se traileren noe sted. På et blunk forsvant en førtitonns semitrailer og føreren!

 

Kilde: Andaktsheftet «…et ord for dagen. Stille stunder gir styrke» av Bob og Debby Gass. Loddefjord: UCB Media. (denne historien sto i teksten tilhørende 18. februar 2019)