Oppreist fra de døde - Rosa fra Mosambik

Oppreist fra de døde - Rosa fra MosambikHeidi Baker skriver:

"Gud har reist opp døde gjennom pastor Joni også. Menigheten hans holder til i nærheten av Chimoio, et sted langs hovedveien mot Zimbabwe. En kveld var jeg og talte i Jonis lille kirke av leire og strå sammen med Tanneken, en av misjonærene våre som arbeider nordpå. En dame som het Rosa, mor til seks, hoppet av begeistring da hun så meg. "Det var deg jeg så i synet!" ropte hun. Hun ristet og ropte mens ordene rant ut av henne. Hun hadde vært alvorlig syk av kolera, og døende så hun pastor Joni og meg i et syn. "Hvis og når jeg dør, må du hente pastor Joni!" sa hun til mannen sin.

Klokka ett på natten døde hun, og mannen dro av sted for å finne pastoren. Joni var søvnig, men kom likevel. Han sang lovsanger og ba i timevis, enda Rosas familie sto rundt og gråt. Ved daggry begynte Rosa å røre på seg, så krabbet hun og til slutt reiste hun seg opp og spiste ris!

-Jeg ble tatt opp til himmelen og så den enorme porten, fortalte hun.

-Men en stemme sa at jeg ikke kunne slippe inn ennå. Min time var ikke inne, og jeg måtte dra tilbake til jorden.

Nå er Rosa en av dem som tilber Gud og elsker Jesus. Og Joni kom til pastorkonferansen vår i Maputo og foralte med ild og glød om det som hadde skjedd.

Enda flere er reist opp fra de døde. For første gang i mitt liv så jeg totalt blinde øyne, hvite av grå stær, forandre farge og bli normale og friske. Vi legger vinn på å forkynne Ordet klart, og tegn og under følger (Baker & Baker, 2008, s. 92-93)."Kilde: Baker, Heidi & Baker, Rolland. (2008). Alltid nok. Den fantastiske historien om Rolland og Heidi Bakers utrolige tjeneste blant de fattige. Ottestad: Prokla-Media.