Helbredelse kommer alltid - andakt av Kenneth Copeland

"Og disse tegn skal følge dem som tror: I Mitt navn skal de...legge

hendene på syke, og de skal bli friske." Markus 16:17-18


Helbredelse kommer alltid


Kenneth Copeland skriver:

"Før pleide jeg å bli opprørt hvis jeg ba for noen og de ikke blir friske. En dag spurte jeg Gud om dette, og Han sa til meg: Helbredelse kommer alltid.

Jeg husker at jeg sa: "Hva mener du med det; helbredelse kommer alltid? Ikke alle blir friske.

Jeg sa ikke at alle tok imot det, svarte Han. Så snakket Han strengt til meg. Jeg gjør min del. Og jeg sa at de skulle bli friske!

Disse ordene slo meg som en murstein i hodet. Han sa at de skulle bli friske. Han lyver aldri. Så hvis Han sa at de skulle bli friske, betyr det at helbredelse alltid kommer. Det er ikke Gud som holder tilbake. Det er bare det at folk ikke tar imot.

Siden den gangen har jeg aldri hatt problemer med å be for folk og ha tro for deres helbredelse. Selv om de går sin vei, fortsetter jeg bare med å stå i tro for dem. Jeg vet til og med at hvis den personen som gikk sin vei og fortsatt var syk, forener sin tro med Gud og meg - uansett om det tar fem år - kommer han til å bli frisk.

Ikke stopp med Guds kraft ved at du legger vekk troen din hvis du har bedt for noen som ikke tok imot helbredelsen sin. Bli stående. Fortsett å tro på at "helbredelse alltid kommer", og et eller annet sted på veien vil kanskje den stakkars syke bestemme seg for å reise seg og forene seg med deg! (Copeland & Copeland, 2001, s. 92)."

 

Kilde: Copeland, Kenneth & Copeland, Gloria. (2001). Nåde nok. Andaktsbok for unge mennesker. Skjetten: Logos Forlag.